Đukanović čestitao Vučiću

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović čestitao Vučiću

Podgorica -- Crnogorski premijer Milo Đukanović čestitao je lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću pobedu na vanrednim parlamentarnm izborima.

Đukanović je istakao da je osvojeni rezultat od značaja za stabilnost Srbije i regiona u celini.

"Poverenje građana Srbije koje vam je ukazano u veoma visokom procentu, kakvim se teško mogu pohvaliti druga demokratska društva, najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je priznanje za vaš dosadašnji rad, i rad vaše partije", naveo je on.

To je, dodao je crnogorski premijer, istovremeno i potvrda visokih očekivanja i poverenja “kojim sigurno vodite Srbiju, kao i poverenja u vašu ličnu spremnost da preuzmete odgovornost za takav politički kurs“.

“Rezultat koji ste ostvarili od značaja je ne samo za stabilnost i prosperitet vaše zemlje, već i regiona u celini. Želim da i ovim povodom potvrdim punu spremnost za saradnju Demokratske partije socijalista i moju lično, što će doprinositi stalnom usponu naših bilateralnih odnosa“, poručio je Đukanović Vučiću, preneli su podgorički mediji.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đukanović: Pobeda SNS značajna za stabilnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2014

Crnogorski premijer Milo Đukanović čestitao je danas lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima, istakavši da je osvojeni rezultat od značaja za stabilnost Srbije i regiona u celini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.