Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2021, 13:58

Đukanović: Posvećenost SAD članu 5. iz osnivačkog sporazuma NATO-a sveta obaveza

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je izjava američkog predsjednika Džoa Bajdena da je član 5. osnivačkog sporazuma NATO alijanse "sveta obaveza". "Veliki povratak prijatelja, partnera i saveznika. Snažna poruka predsjednika Bajdena: Posvećenost SAD članu 5 je čvrsta kao stijena i nepokolebljiva. To je sveta obaveza", napisao je Đukanović na Tviteru.
Veliki povratak prijatelja, partnera i saveznika. Snažna poruka predsjednika Bajdena: Posvećenost SAD članu 5 je čvrsta kao stijena i nepokolebljiva. To je sveta obaveza!
Milo Đukanović (@predsjednik_cg) June 15, 2021
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Đukanović: SAD su partner i prijatelj koji je presudno pomogao Crnoj Gori

Izvor: Blic, 15.Jun.2021

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović istakao je danas tokom susreta sa ambasadorkom SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke da Sjedinjene Države doživljava kao partnera i prijatelja koji je presudno pomogao Crnoj Gori da dođe do svega što ima danas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.