ĐUKANOVIĆ ODRŽAO HITAN SASTANAK SA BEZBEDNOSNIM VRHOM! Jedina tema bila atentat na Milana Kneževića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 20:43

ĐUKANOVIĆ ODRŽAO HITAN SASTANAK SA BEZBEDNOSNIM VRHOM! Jedina tema bila atentat na Milana Kneževića!

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, održao je danas u 12.30 hitan sastanak sa Dejanom Peruničićem, direktorom Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore i Veselinom Veljovićem, direktorom Uprave policije Crne Gore, koji su svojim vozilima marke "AUDI A8" (Peruničić) i "AUDI A6" (Veljović), ušli u Predsedništvo na tzv. unutrašnji ulaz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Đukanović je sazvao hitan sastanak, koji je trajao više od dva časa, radi razmatranja vrlo ozbiljnih optužbi u vezi sa pripremom atentata na Milana Kneževića, narodnog poslanika Demokratskog fronta, kao i razmatranja okolnosti pod kojima su informacije o organizovanju atentata "iscurele" u regionalne medije, a zbog čega se crnogorski režim stavlja u negativan kontekst i dovodi u vezu sa planiranjem istog.

Na sastanku su uz veliku nervozu, razmatrana pitanja o načinu na koji bi crnogorski režim mogao da smanji reputacionu štetu, nastalu povodom planova za organizovanje atentata na Kneževića, pri čemu je Veljović nevešto u nastojanju da se opravda i umanji svoju odgovornost i povezanost sa celokupnom situacijom, u dva navrata izazvao veoma burnu reakciju Đukanovića.

Direktor ANB-a Crne Gore Peruničić je kao iskusan profesionalac prepustio Veljoviću vodeću ulogu tokom sastanka, na taj način ga nateravši da izazove revolt i nervozne reakcije kod Đukanovića, a spekuliše sa da je navedeno zapravo posledica dubokog razdora između Agencije za nacionalnu bezbednost i Uprave policije Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.