Deca ga gađala jajima, na dočeku ga ugrozila srpska zastava i spasavala ga američka policija: Detalji ekskluzivnog provoda Mila Đukanovića u Majamiju (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2020, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca ga gađala jajima, na dočeku ga "ugrozila" srpska zastava i spasavala ga američka policija: Detalji "ekskluzivnog" provoda Mila Đukanovića u Majamiju (FOTO/VIDEO)

Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod Dok je većina građana Crne Gore na ulicama zbog otimanja hramova Srpske pravoslavne crkve, predsednik te zemlje Milo Đukanović se dobro provodi u Sjedinjenim Američkim Državama. Pre nekoliko dana se u javnosti pojavila fotografija crnogorskog predsednika i njegove supruge u luksuznom hotelu "Faena" u Majamiju, gde prenoćište >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << košta 2.000 dolara. Po svemu sudeći, Đukanoviću se sviđa u Majamiju pa je tamo proslavio Novu godinu. Ipak, prema informacijama koje je na društvenim mrežama podelio reditelj Boris Malagurski, Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod. PROČITAJTE JOŠ: Portal In4s objavio snimke: Dok policija prebija vladike i vernike SPC, Milo uživa u Majamiju (VIDEO) - Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega. Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao da “mu je život ugrožen i u 00:45 je izveden iz lokala pod jakom pratnjom policije i obezbeđenja.” Izvor mi takođe prenosi da je Milo i dalje u Majamiju i da su ga pre neki dan neki klinci gađali jajima sa broda. I pticama na grani je jasno da je njegovo vreme prošlo, bravo za srpski inat, bravo svima koji izlaze na proteste širom Balkana za borbu, a Milo će morati da se vrati u Crnu Goru da odgovara za sva zlodela koja je počinio - napisao je Malagurski.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.