Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 20:23

DUEL KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA CRNE GORE Đukanović: Pokazao sam odgovoran odnos; Milatović: Znamo obojica da nećete pobediti 2.aprila

Duel predsedničkih kandidata Pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića počeo je večeras na TVCG. U uvodnom obraćanju, Đukanović je rekao da ga za novi mandat na čelu države preporučuje odgovoran odnos prema državnim interesima Crne Gore, dok je Milatović rekao da i Đukanović i on dobro znaju da kandidat DPS-a neće pobediti na izborima 2. aprila.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐUKANOVIĆ: Pokazao sam odgovoran odnos MILATOVIĆ: Biću predsjednik svih građana

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Mar.2023

Predsjednički kandidat Pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović i predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović saopštili su večeras u duelu na TVCG1 ključne poruke. Đukanović je rekao da ga za novi mandat na čelu države preporučuje odgovoran odnos prema državnim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

U Podgorici napadnut mladić koji je nosio zastavu Crne Gore

Izvor: Danas, 01.Apr.2023, 00:02

Grupa maskiranih muškaraca naoružanih profesionalnim palicama na rasklapanje napala je večeras mladića N.D. nakon konvencije Demokratske partije socijalista (DPS) u Podgorici, objavili su mediji u Crnoj Gori.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.