DPS prihvatio ostavku Đukanovića, v.d. šef stranke Danijel Živković

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 15:31

DPS prihvatio ostavku Đukanovića, v.d. šef stranke Danijel Živković

Glavni odbor DPS prihvatio je danas ostavku predsednika Mila Đukanovića na liderskoj funkciji u stranci, a za vršioca dužnosti je postavljen Danijel Živković.

Glavni odbor Demokratske partije socijalista (DPS) prihvatio je danas ostavku predsednika Mila Đukanovića na liderskoj funkciji u stranci, a za vršioca dužnosti je postavljen Danijel Živković, pišu podgoričke Vijesti.

Odluka je doneta na sednici glavnog odbora u Podgorici.

Ranije je najavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će, osim ostavke Đukanovića, tema sednice biti vanredni parlamentarni izbori zakazani za 11. jun, kao i priprema neposrednih izbora za šefa DPS.

Đukanović je ostavku na lidersku poziciju u DPS podneo juče, nakon poraza na predsedničkim izborima 2. aprila od protivkandidata Jakova Milatovića.

Đukanović se na čelu DPS-a nalazio od 1998. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIHVAĆENA OSTAVKA MILA ĐUKANOVIĆA Za vršioca dužnosti predsednika DPS-a postavljen Danijel Živković

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2023

Glavni odbor odbor Demokratske partije socijalista (DPS) prihvatio je ostavku dosadašnjeg predsednika Mila Đukanovića, a za vršioca dužnosti postavljen je Danijel Živković. To je odlučeno na sednici Glavnog odbora (GO) DPS-a koja je danas održana u Podgorici. Živković će ulogu vršioca dužnosti...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.