DPS Rožaje: Podrška Đukanoviću i Markoviću

Izvor: SandzakPress.net, 28.Sep.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DPS Rožaje: Podrška Đukanoviću i Markoviću

Rožajski odbor DPS-a podržao je Mila Đukanovića za predsjednika i Duška Markovića za zamjenika predsjednika te partije. “Danas su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Rožaje. Na sjednicama je usvojena lista kandidata za organe partije na državnom nivou, kao i lista delegata koji će predstavljati ovaj Opštinski odbor na VIII Kongresu DPS. Za predsjednika partije jednoglasno je predložen Milo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Ðukanović, a za zamjenika predsjednika partije, takođe, kao jedini kandidat, predložen je Duško Marković”, saopšteno je iz rožajskog odbora DPS-a. Dodaju da je za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore predloženo 69 kandidata. “Milo Đukanović i Duško Marković su obavljajući dosadašnje funkcije radili u interesu Crne Gore i svih njenih građana. Posebnu pažnju su posvetili afirmisanju multietničkog sklada i suživota različitih vjera i nacija, a to je jedna od temeljnih vrijednosti savremene  Crne Gore”, saopšteno je.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

DPS Petnjica jednoglasno predložio Đukanovića za predsjednika partije

Izvor: SandzakPress.net, 28.Sep.2019

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) u Petnjici je za predsjednika DPS Crne Gore jednoglasno predložio Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika Duška Markovića, saopšteno je iz te partije. “Nakon uspješno sprovedenih partijskih aktivnosti u svim Mjesnim organizacijama,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.