Izvor: Beta, 30.Okt.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorsko tužilaštvo odustalo od optužbe protiv uhapšenih državljana Srbije za terorizam

Crnogorsko Specijalno tužilaštvo je odustalo od optužbe za terorizam protiv 11 osumnjičenih iz grupe od 20 državljana Srbije uhapšenih pod sumnjom da su u izbornoj noći planirali upad u zgradu Skupštine Crne Gore i zarobljavanje premijera Mila Djukanovića, preneo je podgorički list "Dan".Kako je listu "Dan" potvrdjeno u Tužilaštvu, u naredbi za sprovodjenje istrage 11 osumnjičenih se sada tereti samo za stvaranje kriminalne organizacije, a terorizam se u vezi s njima ne pominje.Za terorizam u pokušaju osumnjičeni su Bratislav Dikić, Kristina Hristić i Aleksandar Sindjelić koji je u bekstvu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez optužbe za terorizam za 11 uhapšenih državljana Srbije

Izvor: N1 televizija, 31.Okt.2016, 00:04

Crnogorsko Specijalno tužilaštvo je odustalo od optužbe za terorizam protiv 11 osumnjičenih iz grupe od 20 državljana Srbije uhapšenih pod sumnjom da su u izbornoj noći planirali upad u zgradu Skupštine Crne Gore i zarobljavanje premijera Mila Đukanovića, preneo je podgorički list "Dan"...Kako...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.