ČANAK NE MOŽE DA PREBOLI MILA: Bivši lider LSV otkriva u čemu je najveća pobeda Đukanovića na proteklim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 10:09

ČANAK NE MOŽE DA PREBOLI MILA: Bivši lider LSV otkriva u čemu je "najveća pobeda" Đukanovića na proteklim izborima

Čanak, koji je podržavao Đukanovića na predsedničkim izborima, je još naveo za Đukanovića i da je "naravno predug period na vlasti, više od 30. godina".

Bivši predsednik LSV Nenad Čanak izjavio da je najveća pobeda Mila Đukanovića u tome što je 2020. godine bez ijedne reči i trzavica predata vlast.

Isto tako, on je sada priznao pobedu Jakova Milatovića, rekao je Čanak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za list Danas.

- Mislim da je to put kojim bih voleo da vidim da se kreću i ovi što su sada osvojili vlast, da tako predaju vlast. To bi značilo da je Crna Gora demokratska zemlja - istakao je.

Čanak, koji je podržavao Đukanovića na predsedničkim izborima, je još naveo za Đukanovića i da je "naravno predug period na vlasti, više od 30. godina".

- S druge strane, postoji nešto drugo, promena radi promene nije dobra kao koncept. Promena nabolje je nešto drugo, ali promena radi promene u uslovima dosta labave i neizgrađene tradicije demokratskih smena vlasti može da dovede do veoma velikih problema - rekao je Čanak.

On je naveo da to možemo da vidimo baš na primeru nove vlade u Crnoj Gori od 2020. godine do danas, dodajući da "nova vlast nije opravdala poverenje".
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.