Bošnjačka stranka uz Đukanovića na predsjedničkim izborima

Izvor: SandzakPress.net, 25.Mar.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošnjačka stranka uz Đukanovića na predsjedničkim izborima

Bošnjačka stranka će na predsjedničkim izborima 15. aprila podržati Mila Đukanovića, kandidata kojeg je predložila Demokratska partija socijalista i podržale ostale partije vladajuće koalicije, saopšteno je iz te partije nakon sjednice Glavnog odbora. ”Parlamentarna većina, u kojoj učestvuje Bošnjačka stranka, treba da podrži zajedničkog kandidata koji, prije svega, garantuje nastavak evropskog puta Crne Gore. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Za nas evropski put i stabilnost Crne Gore i regiona nema alternativu i sigurni smo da samo kandidat Đukanović može da doprinese tim važnim spoljno-političkim ciljevima”, saopštio je lider stranke Rafet Husović. Kako je dodao, manjinske partije su iskreni prijatelji Crne Gore i njenim vitalnim, državnim interesima. ”Bošnjačka stranka je uvijek bila na pravoj strani. Istorija je to pokazala u proteklih 12 godina koliko postojimo – od referenduma 2006, preko donošenja Ustava, do integracija države u NATO savez i EU. Sve dosadašnje pobjede su bile zajedničke i želimo taj trend demokratskih procesa da nastavimo. Očekujemo da ćemo predsjednika države, iza kojeg smo stali, dobiti u prvom krugu”, zaključio je Husović. (sandzacke.rs)
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mila podržalo 60.528 građana

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2018, 08:21

Đukanović i Bojanić, kandidati na predstojećim izborima, predali DIK potpise podrške. Demokratska partija socijalista prikupila rekordno veliki broj parafa VEČERAS u ponoć ističe rok za predaju kandidatura za predsednika Crne Gore. Po zakonu je potrebno sakupiti 7.993 potpisa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.