Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 13:08

Crna Gora, poslanici nastavili raspravu o izboru nove vlade

Poslanici crnogorskog parlamenta nastavili su danas raspravu o ekspozeu mandatara Zdravka Krivokapića i predlogu za ministre u novoj vladi.
Zdravko Krivokapić je juče rekao da je siguran da će predložena vlada biti izglasana.

Šefovi poslaničkih klubova stranaka većine najavili su da će podržati predloženu vladu, uprkos mnogim kritikama na račun ekspozea i sastava vlade.
Očekuje se da će parlament sutra glasati za novu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << crnogorsku vladu u kojoj prvi put nakon 30 godina neće biti DPS-a aktuelnog predsednika države Mila Đukanovića.
Milo Đukanović je rekao da očekuje korektnu kohabitaciju sa budućom crnogorskom vladom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oslobodjenje: Nova Vlada Crne Gore ne odgovara poslovno-mafijaškom paktu Vučića i Djukanovića

Izvor: Beta, 03.Dec.2020

 Proces formiranje nove Vlade Crne Gore traje toliko dugo jer nepopustljiv stav mandatara Zdravka Krivokapića ne odgovara "poslovno-mafijaškom paktu Aleksandra Vučića i Mila Djukanovića", ocenio je predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević.On je naveo da od dana izbora u Crnoj Gori traju...

Nastavak na Beta...

CRNA GORA BIRA VLADU Krivokapić pročitao ekspoze, poslanici DPS-a negodovali a Dritan Abazović DOBACIVAO, nastavak sutra (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Dec.2020

U Podgorici je danas održana sednica parlamenta na čijem dnevnom redu je bio izbor 42. crnogorske vlade, koju je danas i formalno predložio mandatar Zdravko Krivokapić. Nastavak je zakazan za sutra u 11 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.