Trenutak koji su svi čekali: Rada Manojlović progovorila a u “Grandovom” studiju usledio muk

Izvor: Poznati.info, 22.Jan.2013, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutak koji su svi čekali: Rada Manojlović progovorila a u “Grandovom” studiju usledio muk

Kada su pevačici konačno postavili pitanje o privatnom životu, usledila je neverovatna tišina. A evo šta je ona rekla…

Gostovanje Rade Manojlović u emisiji “Narod pita” danima je najavljivano a pevačica je imala zadatak da odgovara na pitanja gledalaca o svom privatnom životu. Prvih sat vremena ona je samo pevala i izgledalo je kao da neće reći baš ništa. Međutim, seriju pitanja o raskidu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Milanom Stankovićem otvorio je Saša Popović a nastavila je jedna novinarka.

- Moj raskid sa Milanom prelazi u indijsku seriju. Istina je da sam slobodna devojka. Moja veza je završena a razlog raskida je privatna stvar. Nemam dečka, mislim da je rano da se sada uleće u novu vezu, pričala je Rada a onda je najednom osetila da je zavladao muk u studiju pa je zastala i rekla sledeće:

- Što ste se ućutali? Inače, mene ni tata nije pitao ovoliko stvari… ko mi se sviđa, s kim sam u vezi. A što se tiče momka s kojim me povezuju, ja izgleda ne smem ni sa kim da se sprijateljim jer me odmah s njim dovode u vezu i sa kim god da sam na slici on je sada moj potencijalni dečko. Ja nisam ni sa kim ko je u braku i nema potrebe za daljim spekulisanjem o mom životu, zaključila je ona.

A da li je bila iskrena, vreme će pokazati.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Manojlović: Moj raskid sa Milanom prelazi u indijsku seriju

Izvor: Press, 22.Jan.2013

Što se tiče raskida sa Milanom, Rada je rekla sledeće:. "Moj raskid sa Milanom prelazi u indijsku seriju. Istina je da sam slobodna devojka. Moja veza je završena a razlog raskida je privatna stvar. Nemam dečka, mislim da je rano da se sada uleće u novu vezu", objasnila je pevačica.. Pošto...

Nastavak na Press...

Trenutak koji su svi čekali: Rada Manojlović progovorila a u 'Grandovom' studiju usledio muk

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2013

Kada su pevačici konačno postavili pitanje o privatnom životu, usledila je neverovatna tišina. A evo šta je ona rekla..

Nastavak na medio.rs...

Rada Manojlović: Moj raskid se pretvorio u indijsku seriju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2013

BEOGRAD - Folk pjevačica Rada Manojlović je u emisiji "Narod pita" prvi put pričala o njenom raskidu s Milanom Stankovićem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.