TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Boris otpevao 1.000 evra za decu u Zvečanskoj

Izvor: Kurir, 26.Okt.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Boris otpevao 1.000 evra za decu u Zvečanskoj

U kratkoj uskoj haljinici na bretele, na visokim potpeticama, sa satiranom kosom i izdepiliranim pazuhom i rukama, Boris je pevao Tinin veliki hit „Roling on the River“ i zapalio studio

Boris Milivojević je pobednik treće emisije Tvoje lice zvuči poznato, koji je dinamičnim nastupom, vizuelnom i vokalnom imitacijom vatrene Tine Tarner, osvojio glasove takmičara i članova žirija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << U kratkoj uskoj haljinici na bretele, na visokim potpeticama, sa satiranom  kosom i izdepiliranim pazuhom i rukama, Boris je pevao Tinin veliki hit "Roling on the River" i zapalio studio. Nagradu od 1.000 evra pobednik je namenio deci koje često viđa u svom kraju odnosno deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici.

"Pošto sam upoznao decu iz Zvečanske njima neka ide", rekao je Boris Milivojević.

Transformacije, nastupe i pevanje ocenjivao je četvoročlani žiri, a Mariji Mihajlović, Katarini Radivojević i Ivanu Ivanoviću pridružio se specijalni gost Miroslav Ilić, koga je fenomenalno dočarao glumac Aleksa Jelić i odlično skinuo pevačeve prepoznatljive pokrete i oblizivanje usana.

Željko Šašić se, posle duetske numere Dino Merlin/Vesna Zmijanac, vratio pojedinačnom nastupu i to u liku svog imenjaka Željka Bebeka. Sara Jovanović ostala je u telu muškarca, ali iz kože Olivera Mandića uskačila je u kožu Milana Stankovića. Skaj Vikler nije promenio svoj, prepoznatljiv rep fazon budući da je imitirao Grua.

Tamara Dragičević po prvi put je promenila pol i izvela popularnu numeru grupe „LMFAO", čak se i skinula i izvela muški striptiz. Sneki je fenomenalno odrepovala i odglumila razuzdanost Ajsa Nigrutina, dok Goca Tržan dobro skinula Džeja Ramadanovskog, samo sa noktima nalakiranim u roze. Knez je bio  kopija kolege Džibonija, a prošlonedeljna pobednica Ana Kokić na korejskom je otpevala "Gentlman" Južnokorejanca Psaja.

Voditelji šou programa su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evro nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

Podsetimo, u prvoj epizodi pobedila je Tamara Dragičević imitirajući Ledi Gagu, dok je najbolja u drugoj bila Ana Kolić, koja je oduševila svojim akrobatskim nastupom prerušena u Pink.

Posle treće epizode na prvom mestu je Aleksa Jelić sa 118 glasova, a samo jedan glas manje ima Ana Kokić-Rađen.

Ko će koga imitirati u 4. epizodi:

Knez - Hari Mata Hari, Goca – AC/DC, Skaj Vikler – Will I Am, Tamara - Lepa Brena, Ana Kokić - Lučano Pavaroti, Sara Jovanović - Britni Spirs, Sneki - Viktorija, Željko Šašić - Aca Lukas (je l mogu ja ponovo. Ma snaći ću se ja, rekao je Šašić), Aleksa - Eros Ramacoti, Boris - Elvis Prisli.

00.08 - Boris Milivojević je pobedio u trećoj emisiji.

GLASOVI ŽIRIJA:



Miroslav Ilić: 2 poena Ani Kokić, 3 poena Skaj Vikler (Vikluh po Vuku je pročitao reperevo ime), 4 poena Sneki, 5 poena Goca Tržan, 6 poena Knez, 7 poena Aleksa Jelić, 8 poena Tamara Dragičević, 9 poena Borisu Milivojeviću, 10 poena Sari Jovanović i 12 poena Željku Šašiću.

Katarina Radivojević: 2 poena Knez, 3 poena Goca Tržan, 4 poena Skaj Vikera, 5 poena Sara Jovanović, 6 poena Željko Šašić, 7 poena Tamara Dragičević, 8 poena Sneki, 9 poena Aleksa Jelić, 10 poena Ana Kokić, 12 poena Boris Milivojević.

Marija Mihailović: 2 poena Knezu, 3 poena Goci Tržan, 4 poena Tamari, 5 poena Skaju Vikleru, 6 poena Sari Jovanovć, 7 poena Željku Šašiću, 8 poena Sneki, 9 poena Aleksi Jeliću, 10 poena Ani Kokić i 12 poena Borisu Milivojeviću.

Ivan Ivanović: 2 poena Knez, 3 poena Goca Tržan, 4 poena Željko Šašić, 5 poena Skaj Vikler, 6 poena Sara Jovanović, 7 poena Tamara Dragičević, 8 poena Sneki, 9 poena Ana Kokić, 10 poena Aleksa Jelić, 12 poena Boris Milivojević.

Vodi Boris Milivojević sa 45 poena, Aleksa je drugi sa 35, a Ana Kokić je treća 31 poen.

zoom

Glasane takmičara:

Knez je pet poena dao Željku Šašiću, Skaj 5 poena dao je Sneki koja je pokidala, Sneki je glasala za Aleksu Jelića, Aleksa je uzvratio pevačici i Sneki dao svoje poene, Goca je 5 poena dala Željku Šašiću kao najboljem pevaču večeras. Tamara Dragičević 5 poena za Anu Kokić jer ju je oduševila. Krompirko je pokidao. Ana je glasala za Borisa Milivojevića, jer je jedino žensko među nama. Sara 5 poena za Željka Šašića, koji je za nju bio neverovatan. Željko je glasao za Borisa Milivojevića, a Boris svoje poene dao je Aleksi Jeliću.

23.22 - Boris Milivojević na sceni se pojavio kao vatrena Tina Tarner i peva veliki hit "Rolling on the river". Publika je na nogama, a Milivojević je morao na kraju da skine štikle.

"Čovek je uložio veliki trud. To se vidi isopd pazuha, ko dozvoli da mu se to obrije", rekao je Miroslav. "Ne sviđa mi se što si nosio iste cipele kao Knez kad je imitirao Josipu.  Imaš noge, stas. Sjajan", bio je oduševljen Ivan. Ovo ti je išlo na ruku jer je to tvoja građa. Imaš stomačić i pogodio si njen stav", rekla je Katarina. "Ovo je fenomenalno. Bio si sjajan", rekla je Marija.

23.10  - Željko Šašić se našao u ulozi maestralnog pevača "Bijelog dugmeta" Željka Bebeka i peva "Sve će to mila moja". Na sceni je neizostavni Goran Bregović. Ovacije publike na iterpretaciju Željka Šašića.

"Najeo sam se peska", rekao je Željko.

"Ja ne bih da povredim poslednjim takičara, ali ja ću 12 poena dati sigurno Željku. Meni bi pobedio i kad si imitirao Boru Čorbu ", Miroslav je bio oduševio. "Pokazao si koliko si dobar pevač", rekao je Ivan. "Sjajno si pevao. Malo mi izgledaš kao rokeri s Moravu", rekla je Katarina. "Otpevao si fantastično", rekla je Marija.

22.53 - Sara Jovanović, koja je i sama bila naša predstavnica na Evrosongu, izvela je numeru Milana Stankovića "Ovo je Balkan" koja nas je predstavljala na ovom muzičkom takmičenju u Moskvi. Prošle nedelje je bila Oliver Mandić, sad kao Milan Stanković. "Volila bih da ponovo budem ženska i malo da budem ženstvena", rekla je Sara pre nastupa.

"Pogođeno, nema šta. Manir u potpunosti pogođen", pohvalio je Miroslav. "Ti si uspela si da dosegneš muškost Milana Stankovića. Ja sam znao da Milan nosi brus, ali sad imam i dokaz. Izuzetan nastup", rekao je Ivan. "Dubina glasa je trebalo malo niže. U izrazu si sebe smirila. Sjajno, ti si ozbiljan takmičar", rekla je Katarina. "Milsan mi je gađao i bila si sjajna. Ovo je pevala iz originalnog tonaliteta. Sjajna si", rekla je Marija.

"Valjda će me Bog pogledati, nadam se da ću dobiti neku lepu ženu da odglumim", rekla je Sara.

22.45 - Ana Kokić, koja je u prethodnoj emisiji odnela pobedu imitacijom Pink, dobila je veoma težak zadatak da nauči do savršenstva tekst pesme "Gentlman" na korejskom i da stasom i glasom dočara dinamičnog Južnokoreanca Psaja. "Nikad debilniju koreografiju nisam skidao. Ovo je tako idiotski", rekao je koreograf Milan. "Izlomila sam jezik i mozak dok sam naučila pesmu", rekla je Kokićeva.

Oduševljenje Aninim nastupom.

"Sjajno, jako sam iznenađena. Ivan je rekao da ličiš na Mariju Šerifović nego na ovog gospodina. Skinula si izraz, a posebno oko tog južnokorejskog", rekla je Katarina. "Super si đuskala. Vrlo sam zadovoljan. Ovo je odlično", rekao je Ivan. "Pogodili ste numeru, fenomenalno", rekao je Miroslav. "Ovo je fenomenalna transformacija i maska. Odlično i vokalno i vizuelno. Jedan si od ozbiljnih kandidata", pohvalila je Marija.

22.24 - Pobednica prve emisije transformisala se u pevača grupe LMFAO i peva veliki hit "Im sexy and I know it", što je zahtevalo da se odlično upozna sa komplikovanim tekstom i karakterističnim slengom pevača. Tamara je izvela muški striptiz, prvo je skinula pantalone, a potom i majicu... A Marija Kilibarda je učestvovala u plesnoj tački.

"Tebe brkovi ne mogu da poružne. Ti si fenomenalna", rekao je Ivan. "Sjajan šou, mnogo su ti pomogli baletani, posebno zgodne balerine. Ti si lepa i zgodna i volim tvoje iskakanje u novi žanr i to što si seksi muškarac. Samo nemaš ništa u gaćama", rekla je Katarina. "Pažljivo sam gledao. Bez obzira što sam iskren i što ovu muziku ne pratim, da je ovog trenutka kraj emisije, dobila bi najvišu ocenu", rekao je Miroslav. "Za dame svaka čast, najveća ocena. Tamara ti si vrlo ozbiljan takmičar, oštro si krenula od samog starta i ne popuštaš. Sjajno", rekla je Marija.

22.13 - Goca Tržan uskočila je u kožu Džeja Ramadanovskog i otpevala njegovu poznatu baladu "Nedelja". "Ova je pesma pretužna za ovaj šou", rekla je Goca pre nastupa. Goca nije odsekla nokte pre nastupa.

"Jako zanimljiv nastup. Ovu tvoju masku nazvao bi iskvarcani Miša Janketić. Bilo je zabavno. Džej će biti ponosan na nokte", rekao je Ivan. "Meni se čini da je boja glasa na probi bila grublja", rekla je Katarina. "Ja bih najradije da ne moram ništa da kažem, ali pošto su pravila takva, meni maska više liči na Šabana Šaulića. U svakom slučaju, trud je fatanstičan. Ovo je zahtevno. Svaka ti čast. Povisoka ocena će biti", rekao je Miroslav. "Obećala sam ti, skini šešir", naredila je Marija i poljubila Gocu u ćelu.

21.53 - Aleksa Jelić je dobio čast da imitira Miroslava Ilića, koji je član žirija i on peva "Polomiću čaše od kristala". Slavuj iz Beograda digao je publiku na noge, koja je sve vreme tapšala i uživala u interpretaciji Alekse Jelića. Miroslav se sve vreme smeškao i na kraju uputio aplauz mladom plesaču.

"Ja nisam mogao da zamislim da sam nekome interesantan za imitiranje. To je neki refleks to oblizivanje. To me godinama pitaju. Upravo mi je otvorio oči, a shvatio sam da ima stvari. Vrlo visoka ocena, oblizivanje usta visoka ocena. Čak si u tome bio bolji od mene. Bravo", rekao je Miroslav. "I mi  smo se u jednom trenutku počeli oblizivati. A boja glasa svaka čast", rekla je Katarina. "Do suza si me nasmejao. Ti pokazuješ neverovatnu moć transformacije. Sjajno. Postoje ti detalji kod transformacija i ti si to naglasio", rekla je Marija. "Ja sam mislio da nećeš udariti u koljene i ovo je originalana nastup iz Sava centra od pre 25 godine", pohvalio je Ivan.

21.40 - Sneki i Skaj pevaju u duetu pesmu Ajsa Nigrutina i Grua "I dalje me žele".  "Ako se Nigrutin ikada bude ušikao, Sneki može da ga zameni", rekao je Skaj. "Uopšte nije lako. Jako teško, ali sam uspela. Ovo mi je najgore do sada, a Skaj mi je mnogo pomogao", priznala je Sneki.

"Sjajni ste. Dobar ste tandem. Sneki, ti si prevazišla sebe", rekla je Katarina. "Izuzetan nastup. Bilo je zabavno", rekao je Ivan. "Svaka čast. Ivan koji je komentarisao nastup, nijednom vas nije gledao, sram te bilo, Ivane. Ja se svima koji vole rep izvinjavam, ja rep niti voli niti slušam. A što se imitacije tiče, vidi se da je uložen trud. Nemoj te očekivati od mene previše", bio je isken Ivan. "Razvalili ste. Htela sam da ustanem i da đuskam sa vama. Bravo, oduševljena san. Malo je terebalo samo da Sneki stave veći nos", pohvalila je Marija.

21.15 - Led je probio Nenad Knežević Knez Džibonijevom pesmom "Libar". "Ja i Džiboni poprilično ličimo i nisam dobio težek zadatak. On nije preterano atraktivan na sceni nego je kod njega sve u muzici", rekao je Knez pre nastupa.

"Ja znam da otrcano zvuči, ali većena učesnika su moji prijatelji, ortaci, ali ja ću biti iskren. Prošla imitacija je bila fenomenalna, ova je slabija. Pogodio si manir, vokalno ti nije bilo teško da skineš, ali tebi titra neki smešak, a on je previše ozbiljan, čak natmuren", rekao je Miroslav. "I taj osmeh sam ja zamerila, samo je to kod tebe iskrenije, a kod njega nije. Nije ti bilo teško. Josipa je bila ludilo", rekla je Katarina. "Na momentu si bio ti, na momentu on. Za sve takmičare je savet da probate da uđu u psihološki lik", rekla je Marija. "Meni je šešir smešan i bezveze je kostim.", rekao je Ivan.

21.10 - "Svaka takmičarka koja se skine imaće više poena od mene", najavio je član žirija Ivan Ivanović i dodao da će, ako se muškarci preruše u žene i skinu se, plakati.

"Očekuje nas bespoštedna borba večeras", rekla je Marija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Iz minuta u minut: Treća epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Izvor: Blic, 26.Okt.2013

U večerašnjoj, trećoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na Prvoj televiziji gledaćemo Saru Jovanović kao Milana Stankovića, Borisa Milivojevića kao Tinu Tarner, a Sneki Babić kao Ajs Nigrutina. Skaj Vikler će imitirati Grua, Željko Šašić Željka Bebeka, Knez Džibonija, a Ana Kokić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.