Stara ljubav opet gori: Rada i Milan proveli veče u apartmanu!

Izvor: Svet, 20.Nov.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara ljubav opet gori: Rada i Milan proveli veče u apartmanu!

Rada Manojlović i Milan Stanković zajedno su se pojavili na snimanju novogodišnjeg programa Televizije “Pink” u Šimanovcima.
Tokom zajedničkih numera na sceni, između njih je sevao vatromet. Onaj emotivni! Milan je u jednom trenutku Radu lupkao po zadnjici, a ona je njemu uz širok osmeh, otpevala pesmu “Moj Dragane“. Kada su svi otišli na zasluženu pauzu, samo Rada i Milan nisu došli u bekstejdž. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Gde li su bili?
A kako su se veselili i šta su radili na snimanju, možete pogledati ovde
“Rada je sa Milanom u apartmanu. Između njih se nešto dešava. Samo oni nisu došli da večeraju i da se osveže u bekstejdžu”, otkrio je dobro obavešteni izvor, a na insistiranje da bar od Rade dobijemo izjavu, pevačica je odmahnula rukom dobacivši da nije raspoložena.
Da li je stara ljubav oživela?

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.