Šta kažu Milan, Emina i Oliver

Izvor: S media, 14.Mar.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažu Milan, Emina i Oliver

Posle jučerašnje pobede Milana Stankovića čini se da prašina tek počinje da se diže. Neki ga hvale, neki kude, međutim poznato je da je tako uvek do sada bilo.

Malo je toga što smo od troje kandidata mogli da čujemo, ali Milan je za blic sinoć uspeo da kaže:

“Veoma sam uzbuđen, još ne znam šta me je snašlo, mislim da ću to shvatiti tek posle prespavane noći. Srbija je prepoznala energiju i veselu poruku koju nosi ova opesma i veoma mi je drago što >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << me je tako veliki broj ljudi podržao”. Milan je dodao da mu je veliko zadovoljstvo što je imao priliku da upozna Eminu i Olivera.

Iako je Emina Jahović za Blic dala izjavu, kako piše današnje izdanje Pressa, lepotica iz Novog Pazara je za razliku od trećeplasiranog Olivera Katića, odmah po proglašenju pobednika napustila RTS-ov studio na Košutnjaku.

Evo šta je Emina izjavila odmah po proglašenju Milana za pobednika: “Nisam tužna ni razočarana. Svi smo mi bili neka vrsta instrumenta u rukama Gorana Bregovića, naš zadatak je bio da te pesme predstavimo što bolje, a na publici je bilo da odabere najbolju.”

Oliver Katić srdačno je čestitao svom kolegi iz Granda i evo šta je rekao o njegovoj pobedi: “Nisam nimalo tužan zbog toga što nisam ja pobedio, već naprotiv, izuzetno srećan zbog Milana jer zaista smatram da i po vokalnim sposobnostima i po svom imidžu može na najbolji mogući način da nas predstavlja na Evrosongu!”

Ukupno je stiglo 129.105 glasova, a Milan je osvojio 58.428 glasova. Izvor: Blic.rs, foto: Svet.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.