Rada odgovorila Milanu pesmom “Nema te” VIDEO

Izvor: Poznati.info, 06.Sep.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada odgovorila Milanu pesmom “Nema te” VIDEO

Nakon što je juče Milan Stanković objavio pesmu “Od mene se odvikavaj”, njegova bivša devojka promovisala je spot i pesmu “Nema te”.

Milan Stanković je novu pesmu “Od mene se odvikavaj” posvetio Radi, a sasvim “slučajno” samo dan kasnije i pevačica je objavila pesmu “Nema te” koju je snimila sa Cvijom.

Deo pesme “Nema te” koji peva Manojlovićeva glasi: “Kažu mi da si dobro od kada nema nas, pa glava laže srce da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << tako mogu i ja”.

Bivši partneri ali i kolege očigledno ovim numerama simboličnih tekstova jedno drugom još uvek imaju šta da poruče.

Poslušajte Radin novi sing:

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Pogledajte spot Rade Manojlović i Cvije

Izvor: Tracara.com, 07.Sep.2013, 18:23

Da li Rada i Cvija imaju novi hit? Tek što je Radin bivši dečko Milan Stanković objavio novu pesmu Od mene se odvikavaj, koju joj je navodno posvetio, Rada Manojlović je objavila duet Nema te sa kolegom Cvijom.Spot za pesmu čiju muziku i tekst je napisao Cvija uradila je produkcija DM sat televizije,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.