Rada Manojlović progovorila o odnosu sa Milanom Stankovićem!

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović progovorila o odnosu sa Milanom Stankovićem!

Rada Manojlović sve češće u javnosti viđena u društvu svog bivšeg dečka Milana Stankovića, te otkriva u kakvom je odnosu sa njim.

Iako i dalje poriče da su obnovili vezu, Rada Manojlović ispričala je, da su ona i Milan i nakon raskida ostali prijatelji, te da je tokom veze sa Momirom morala od javnosti da krije, jer bi se u medijima to drugačije predstavilo: "Sa Milanom sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << družila i dok sam bila sa Momirom, ali sam zbog njega krila to od javnosti. Ipak, nije prijatno bilo kome kada je u pitanju bivši dečko, pa sam iz obzira prema njemu vodila računa o tome, ali smo se Milan i ja družili i viđali isto kao i danas. Išla ja kod njega, on kod mene, pili kafe i sve ostalo što prijatelji rade. Sve je ostalo isto među nama, samo sada ne razmišljam o tome i ne vodim računa o tome kako će to izgledati", iskrena je Rada, koja je priznala da je srećna što se mediji i dalje interesuju za njen ljubavni život, te joj ne smetaju novinski naslovi o tome.

"Vidim da mnogi pišu o Milanu i meni, da ih zanima naš život, a meni je zaista drago da smo nakon toliko godina i dalje zanimljivi medijima. Poneki pišu bajke, ali meni je sve to simpatično, tako da neću ništa demantovati", rekla je uz osmeh Rada i objasnila da se u njenom i Milanovom odnosu ništa nije promenilo.

"Svi se pitaju kako smo mi prijatelji nakon pet godina veze, a ja uporno pokušavam da objasnim da je to nama normalno. Mi smo, pre nego što smo počeli da se zabavljamo, bili samo drugovi godinu i po dana, tako da smo se nakon veze samo vratili na staro. Nas je uvek spajalo, pre svega, veliko prijateljstvo i tako je i ostalo", zaključila je Rada.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.