PORODICA NA PRVOM MESTU Ovako je Milan Stankovic proslavio majcin rodjendan VIDEO

Izvor: medio.rs, 20.Jun.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA NA PRVOM MESTU Ovako je Milan Stankovic proslavio majcin rodjendan VIDEO

Pevač je na svom profilu na Instagramu postavio snimak iz jednog beogradskog restorana, gde sa sestrom i majkom slavi ovaj srećan dan.

Milan Stanković jedan je od najpopularnijih pevača na javnoj sceni, a kao žiri u najpoznatijem dečijem muzičkom takmičenju u regionu “Pinkove zvezdice”, stekao je još veću naklonost publike.

Kroz čitavu njegovu karijeru, sve uspehe >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i padove, uz njega je bila porodica, majkaMilena i sestra Nastasija.

Koliko je vezan za porodicu, Stanković nikada nije krio, a to je još jednom pokazao kada je objavio video sa proslave maminog rođendana.

Naime, Milan je na svom profilu na Instagramu postavio snimak iz jednog beogradskog restorana, gde njih troje slave ovaj srećan dan.

– Moja majka kraljica slavi rođendan – napisao je pevač uz video.

Koliko je Milan posvećen porodici, pokazuje i jedan događaj od pre tri godine, kada je prekinuo odmor u Parizu jer je saznao da je njegova mama hitno operisala šaku zbog zapaljenja nerva.

Autor: M. Đurović

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.