Milana Stankovića strani mediji predstavljaju kao finog i harizmatičnog dečka

Izvor: S media, 19.Maj.2010, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milana Stankovića strani mediji predstavljaju kao finog i harizmatičnog dečka

Delegacija Srbije na „Evrosongu“ fantastično je dočekana u Oslu. U nedelju je održana prva proba i konferencija za medije, a da u Norveškoj vlada veliko interesovanje medija za Milana Stankovića, dokazuje i činjenica da pesmu „Ovo je Balkan“ svi pevaju na srpskom jeziku. Prema rečima Duške Vučinić-Lučić, portparola RTS-a, Milan je dobio sve pohvale za interpretaciju i scenski nastup.

- Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << medijske pažnje privukao je naš predstavnik od svih koji su tog dana imali probe. Norveški novinari postavili su Milanu deset pitanja koja su se odnosila na poznavanje njihove zemlje, i za razliku od ostalih učesnika, i u tome bio izuzetan. Odgovorio je tačno na sva pitanja, osim na jedno koje se odnosilo na poznavanje norveškog fudbala. Niko u delegaciji nije znao odgovor, tako da nismo mogli da mu sufliramo - ispričala nam je Duška, dodajući da se još jednom potvrdilo srpsko-norveško prijateljstvo fantastičnim dočekom na priredbi koja je u ponedeljak organizovana povodom Dana državnosti Norveške.

- Imali smo čast da stojimo pored balkona kraljevske palate, na kojem je kraljevska porodica pozdravila okupljene, a zatim nas je ugostio gradonačelnik Osla Fabijan Stang. On je pohvalio našu pesmu i Milana, koga, inače, tamošnji mediji predstavljaju kao lepo vaspitanog i harizmatičnog srpskog dečka, koji perfektno govori engleski jezik - priča Duška.

Inostrani mediji su dolazak Gorana Bregovića u utorak okarakterisali kao događaj dana, prestavivši našeg proslavljenog kompozitora kao najveću zvezdu na „Evrosongu“. Brega će sa Orkestrom za svadbe i sahrane održati u sredu koncert u našoj ambasadi, na kojoj će prisustvovati ambasadori zemalja učesnica i takmičari ovog muzičkog hepeninga.

- „Srpsko veče“, koje prvi put organizujemo, biće idealna prilika za promociju pesme „Ovo je Balkan“, koju učesnici i novinari uveliko pevuše na srpskom. Bili smo dirnuti kada su nam se novinari zahvalili što smo im doneli malo balkanske energije - poručuje Duška. Izvor: Novosti.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.