Milan Stanković: O Grandu više ne razmišljam

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković: O Grandu više ne razmišljam

Nakon što je razrešio nesuglasice sa Sašom Popovićem i oslobodio se Grandovih stega, Milan Stanković (24) rešio je da se pesmom oduži obožavaocima koji su ga podržavali tokom godinu i po dana medijske izolacije. Iako je planirao da drugi po redu album objavi oko Nove godine, posao se odužio, a za sve je sam kriv.

- Sve se odužilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer sam velika cepidlaka! Već gotove pesme ostavio sam po strani, pa sada nemam dovoljno numera da zatvorim album. Imam veliku obavezu prema mojim obožavaocima, a i drugi mi je CD u karijeri koji po pravilu treba da potvrdi moj status na estradi.

Želim da sve bude na zavidnom nivou, a ne da pesme nabacam tek onako. Ovog puta učestvujem u svemu, čak sarađujem i sa jednom marketinškom agencijom u osmišljavanju kreativnog koncepta mog pojavljivanja i nadam se da će na kraju sve ispasti onako kako sam zamislio - kaže Stanković.

Koja izdavačka kuća će stati iza vas i objaviti vaš drugi CD?

- Čim završim album, krećem u pregovore sa tri naše najveće izdavačke kuće u Srbiji, pa koja bude imala najbolje uslove njoj ću se prepustiti. O Grandu ne bih da pričam, jer o njima ne razmišljam. Tačno je da oni nude najviše medijskog prostora i promociju, ali meni su sada vrata svih televizija otvorena, pa mi je svejedno da li ću se pojaviti na ovoj ili onoj televiziji. Sve će zavisiti od dogovora, to je stvar posla, a ne ličnih afiniteta.

Da li ste u kontaktu sa Sašom Popovićem?

- Mislim da je to nebitno.

Sve to sigurno mnogo košta, imate li sponozora?

- Ne, sve sam finansiram. Možda se album zato i odužio jer nisam imao dovoljno sredstava u tom trenutku. Svaki dan vredno radim, često možete da me vidite na aerodromu kako se vraćam sa nastupa. Pevam po inostranstvu svaki vikend i to mi je za sada jedini prihod, a svaki evro koji zaradim ulažem u pokrivanje troškova albuma.

Zašto vas nema više po TV emisijama i u novinama?

- Pojavljujem se u javnosti dozirano, onoliko koliko smatram da treba, što smeta mnogim medijima i misle da grešim što ih ignorišem. Ja smatram da treba da pričam samo kad imam novu pesmu ili album, jer nisam neko ko će da eksploatiše privatni život zarad malo medijskog prostora. I bez velike pompe Rada i ja imamo šta da ponudimo, imamo svoje karijere koje lepo i bez tenzije teku - smatra Stanković.

Prethodnih godinu i po dana nije vam bilo lako, da li ste u nekom trenutku poželeli da dignete ruke od svega i napustite muziku?

- Ne, nikada mi tako nešto nije padalo na pamet. Smatram da bez obzira na to koliko neke situacije bile teške u životu ne treba ih rešavati bežanjem. Moj problem bio je dug godinu i po dana, ali izborio sam se upornošću, dobrom voljom i verom u sebe. Veliku podršku imao sam i imam od 88.000 fanova, koji su mi dali snagu. Zamislite da sam ih razočarao i prestao da se bavim onim za šta sam rođen, a to je scena.

Definitivno ste promenili muzički žanr, zašto?

- Ja sam zapravo oduvek bio pop pevač, iako to nekome zvuči čudno, jer sam se pojavio u takmičenju producentske kuće koja propagira folk muziku. Učestvovao sam u Zvezdama Granda jer je u to vreme bilo jedino aktuelno takmičenje. Ali nek se zna, nisam pevač narodne muzike.

Iako je snimio spot za baladu "Perje" Milan ga nije pustio u etra i objašnjava zašto.

- Spot za pesmu "Perje" je gotov, ali još nije za puštanje u javnost jer mi moj perfekcionizam to ne dozvoljava, pa sam ga povukao. Čak mislim da će spot za narednu numeru "Mama" koja će najaviti album izaći pre. A, balada "Perje" neka čeka, jer pesma nije sezonska, niti je pravljena za klubove. Ona je i pored svih zabrana pronašla svoj put do publike, čak se izborila za dobru poziciju na mnogim top listama.

Priča se da ste se ugojili, pa da niste. Kako održavate liniju?

- Možda ću neke razočarati, ali ne treniram ništa, ne idem ni u teretanu da bildujem. Ali, ko zna možda mi dođe žuta minuta pa se ošišam na ćelavo i nagruvam mišiće.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Milan Stanković: O Grandu više ne razmišljam!

Izvor: Svet, 04.Feb.2012

Nakon što je razrešio nesuglasice sa Sašom Popovićem i oslobodio se Grandovih stega, Milan Stanković (24) rešio je da se pesmom oduži obožavaocima koji su ga podržavali tokom godinu i po dana medijske izolacije. Iako je planirao da drugi po redu album objavi oko Nove godine, posao se odužio,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.