Bivši pomoćnik gradonačelnika i gradski činovnik uhapšeni u Beču

Izvor: juGmedia, 13.Jan.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši pomoćnik gradonačelnika i gradski činovnik uhapšeni u Beču

Nekadašnji pomoćnik gradonačelnika Leskovca Milan Milenković i pravnik u gradskom Odseku za pružanje pravne pomoći Milan Stanković uhapšeni su 28. decembra u Beču zbog tuče sa policajcima, saznaje Jugmedia.

Naši drugi izvori tvrde, međutim, da je kod jednog od ove dvojice pronađena i izvesna količina narkotika, pa se on tereti i za ovo krivično delo

Kako tvrdi naš izvor veoma blizak policiji, dva gradska činovnika se još uvek nalaze u pritvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Austriji i do sada niko nije tražio zahtev da budu izručeni za Srbiju, iako je Policijska uprava Leskovac obaveštena o njihovom hapšenju.

Njih dvojica su se potukli sa policajcima na parkingu u centru Beča nakon što su austrijski organi reda i mira posumnjali da voze ukraden auto. Još uvek je nama nejasno kako je došlo do tuče ali nam je saopšteno da  je u njoj jedan policajac zadobio teške telesne povrede“, tvrdi naš dobro obavešteni izvor.

Milan Milenković je bio pomoćnik gradonačelnika Leskovca za investicije do aprila 2015. godine, kada ga je Goran Cvetanović smenio nezadovoljan njegovim radom. Od tada radi u Stambenoj agenciji Leskovac.

M. Jović / D. Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.