Misteriozni svetleći objekat iznad Rusije!

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozni svetleći objekat iznad Rusije!

Stanovnici poluostrva Kola u Rusiji bili su svedoci neobičnog događaja na nebu, kada je svetleći objekat sličan meteoru preleteo preko horizonta u subotu uveče, javlja Raša tudej.Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, a koji je snimljen kamerom na automobilu, vidi se kako svetleći objekat sličan meteoru preseca nebo i uz eksploziju nestaje sa vidika.Snimak je zabeležen u subotu ujutru, oko dva sata po lokalnom vremenu.Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svedoci kažu da se uprkos blesku nije čuo zvuk eksplozije, ali da je bljesak mogao jasno da se vidi.I dalje nije izdato nijedno zvanično saopštenje u vezi sa ovim događajem, osim da se ispituje i da je priroda nebeskog tela još uvek nepoznata.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetleća lopta proletela nebom iznad Rusije (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2014

Stanovnici poluostrva Kola u Rusiji bili su svedoci neobičnog događaja na nebu kada je svetleći objekat sličan meteoru preleteo preko horizonta u subotu uveče.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.