PAD METEORA? Misteriozan svetleći objekat snimljen iznad Rusije

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAD METEORA? Misteriozan svetleći objekat snimljen iznad Rusije

Stanovnici poluostrva Kola u Rusiji bili su svedoci neobičnog događaja na nebu, kada je svetleći objekat sličan meteoru preleteo preko horizonta u subotu uveče.

OVERNIGHT METEORITE? Meteor-like object over Russia's #Murmansk caught on dash-camera http://t.co/vg3WX0iPKM pic.twitter.com/TgvS65AHKq

— RT (@RT_com) April 19, 2014

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, a koji je snimljen kamerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na automobilu, vidi se kako svetleći objekat sličan meteoru preseca nebo i uz eksploziju nestaje sa vidika.

Ipak, svedoci kažu da se uprkos blesku nije čuo zvuk eksplozije.

Ovim povodom još uvek nije bilo zvaničnih saopštenja vlasti, osim da se događaj ispituje i da je priroda nebeskog tela još uvek nepoznata.

VIDEO > Meteor iznad Rusije:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNAK NA VELIKU SUBOTU: Svetleća lopta proletela nebom iznad Rusije!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, a koji je snimljen kamerom na automobilu, vidi se kako svetleći objekat sličan meteoru preseca nebo i uz eksploziju nestaje sa vidika..Stanovnici poluostrva Kola u Rusiji bili su svedoci neobičnog događaja na nebu kada je svetleći objekat sličao meteoru preleteo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.