Lokalizovan požar kod Merdara

Izvor: B92, 01.Okt.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar kod Merdara

Kuršumlija -- Požari koji su danas pretili da ugroze obližnje kuće i druge objekte lokalizovani su tokom večeri, tako da za sada nema opasnosti po meštane i njihovu imovinu.

Požar u Borovcu kod Merdara duž administrativne linije s Kosovom zahvatio je veliku površinu, ali je uspešno lokalizovan, a pod kontrolom je i požar kod Prokuplja.

"Požar u Borovcu kod Merdara je lokalizovan u toku popodnevnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časova tako da nema opasnosti od širenja. Takođe, i u Grabovnici, trava i nisko rastinje koje su goreli, jedna kuća je bila u opasnosti i ona je zaštićena. Na oba mesta će se dežurati, da ne bi slučajno dunuo neki jak vetar i požar ponovo počeo da se širi", kaže za B92 Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacija MUP-a Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar kod Merdara: Vatra došla do seoskih kuća

Izvor: S media, 01.Okt.2012

U selu Borovac kod Merdara, uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom izbio je veliki požar koji preti da zahvati nekoliko seoskih kuća, izjavio je Tanjugu predsednik mesne zajednice Merdare Časlav Milošević...On je rekao da je požar prešao sa kosovske strane iz sela Mirovac..."Vatra...

Nastavak na S media...

Požar kod Merdara

Izvor: RTV Pink, 01.Okt.2012

. . . U selu Borovac kod Merdara uz samu administrativnu liniju s Kosovom i Metohijom izbio je veliki požar. Požar nije lokalizovan, ali ipak ne preti okolnim selima.

Nastavak na RTV Pink...

Požar kod Merdara

Izvor: RTS, 01.Okt.2012

Požar koji je zahvatio oko 30 hektara niskog rastinja u selu Borovac, duž administrativne linije sa Kosmetom, lokalizovan je i ne postoji opasnost da se proširi, izjavio je načelnik Vatrogasno spasilačke jedinice u Prokuplju, Srđan Mitrović...Načelnik Vatrogasno spasilačke jedinice u Prokuplju,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.