Požar kod Merdara, vatra došla do seoskih kuća

Izvor: Kurir, 01.Okt.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Merdara, vatra došla do seoskih kuća

Vatra je stigla do seoskih kuća i zahvatila dvorišta. Mi smo se sada rasporedili oko kuća i štala kako bi sprečili da ih vatrena stihija zahvati, kazao predsednik mesne zajednice Merdare

KURŠUMLIJA - U selu Borovac kod Merdara, uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom izbio je veliki požar koji preti da zahvati nekoliko seoskih kuća, izjavio je Tanjugu predsednik mesne zajednice Merdare Časlav Milošević. On je rekao da je požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prešao sa kosovske strane iz sela Mirovac.

"Vatra je stigla do seoskih kuća i zahvatila dvorišta. Mi smo se sada rasporedili oko kuća i štala kako bi sprečili da ih vatrena stihija zahvati", kazao je Tanjugu Milošević. U gašenju vatre učestvuju pripadnici žandarmerije, vatrogasci i meštani sela uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom.

Jak vetar koji duva dodatno otežava gašenje požara na samoj administrativnoj liniji, a za sada nema podataka da li požar gasi neko sa kosovske strane.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Požar kod Merdara, vatra došla do seoskih kuća

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2012

KURŠUMLIJA - U selu Borovac kod Merdara, uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom izbio je veliki požar koji prijeti da zahvati nekoliko seoskih kuća, izjavio je Tanjugu predsjednik mjesne zajednice Merdare Časlav Milošević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.