Šiptarska policija opet uhapsila Srbina na Merdaru

Izvor: KMnovine.com, 23.Okt.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiptarska policija opet uhapsila Srbina na Merdaru

Na administrativnom prelazu Merdare juče je uhapšen Srbin N. A. iz Čaglavice na osnovu naloga koji su izdale ilegalne "institucije" albanskih separatista sa Kosova i Metohije.


   
Foto: Ilustracija    





 
Ovo je medijima saopštila služba takozvane "Kosovske policije". U saopštenju se napominje da je "osumnjičeni" saslušan uz prisustvo advokata i ovlašćenog prevodioca >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i da će sve dalje radnje biti preduzete u "koordinaciji s nadležnim tužilaštvom".

Uhapšeni već neko vreme živi sa porodicom u Nišu gde su ga sa Kosova i Metohije proterali šiptarski separatisti terorisanjem i neprestanim ugrožavanjem bezbednosti.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo #Metohija #Sajam_knjiga #oktobar #Beograd #Štand #Izdavač #LESTVE #Srbija #Separatisti  #kmnovine
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Pritvor osumnjičenom za ratni zločin u Prištini

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

Tužilac je podneo zahtev za pritvor uhapšenog Srbina sa inicijalima N. A. koji je osumnjičen za ratne zločine. Mediji na albanskom pišu da mu je Osnovni sud odredio meru pritvora od mesec dana. . U saopštenju tužilaštva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.