Izvor: RTS, 24.Sep.2021, 14:01

Preuzeti posmrtni ostaci tri srpske žrtve na Kosmetu

Na administrativnom prelazu Merdare preuzeti su identifikovani posmrtni ostaci tri osobe srpske nacionalnosti koje su stradale tokom sukoba na Kosovu i Metohiji.
Posmrtne ostatke stradalih su u ime porodica preuzeli predstavnici beogradske delegacije Radne grupe za nestala lica od prištinske delegacije, saopšteno je iz Komisije za nestala lica.

Sahrana ovih lica će se obaviti u skladu sa iskazanom željom porodice.
Ovim je nastavljen proces identifikacije i rešavanja sudbine stradalih i nestalih lica srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji, što je posebno značajno za članove njihovih porodica, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komisija za nestala lica: Na Merdaru preuzeti posmrtni ostaci tri lica srpske nacionalnosti

Izvor: Danas, 24.Sep.2021

Na administrativnom prelazu Merdare danas su preuzeti identifikovani posmrtni ostaci tri lica srpske nacionalnosti, koja su stradala tokom sukoba na Кosovu i Metohiji, saopštila je Komisija za nestala lica Vlade Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.