Lekarka obišla sela kod Merdara

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekarka obišla sela kod Merdara

Ekipa kuršumlijskog Doma zdravlja, doktorka Jadranka Simonović-Stanković i tehničar Marko Raković, obišli su proteklog vikenda meštane Borovca i Matarove, zaseoka nedaleko od Merdara uz administrativnu liniju sa Kosovom. Osim pregleda, medicinska ekipa je porodicama Todorović, Milosavljević, Kaličanin, Pavlović, Đukić... dala savete o lečenju, kao i o kvalitetnijoj ishrani. Inače, tehničar Raković, koji gotovo svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obilazi domaćinstva na ovom području, meštane snabdeva i lekovima, a akcija obilaska udaljenih seoskih domaćinstava koju sporovdi kuršumlijski dom zdravlja i koja traje gotovo godinu dana, po rečima nadležnih iz ove zdravstvene ustanove, biće nastavljena i dalje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lekarka obišla sela kod Merdara

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Avg.2013, 13:26

Proteklog vikenda meštane Borovca i Matarove nedaleko od Merdara obišla je ekipa kuršumlijskog Doma zdravlja i, uz preglede, dala i savete o zdravlju i kvalitetnijoj ishrani

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.