Zabrinuta majka moli produkciju da izbaci Tanju: Učesnica Maldiva zavela klinca?!

Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinuta majka moli produkciju da izbaci Tanju: Učesnica Maldiva zavela klinca?!

“Ona je zlo, tolike godine po kafanama, pa našla mog sina da zavodi”, jadala se majka produkciji. “On je tek upisao fakultete i važno je da ga završi, a ne da ga neke pevaljke odvlače od knjige”.

Blaževa je, navodno, ovog mladića upoznala na Adi Ciganliji, gde se sunčala pre nego što je ušla u rijaliti.

“Ona je iskusna, a on je još zelen. Potrčao je za njom ne shvatajući da ga ona iskorišćava. To sam shvatila kad sam videla da besomučno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << šalje poruke i još svoje drugove nagovara da glasaju za tu Makedonku. Molim vas, izbacite je što pre iz takmičenja, nek ide u Makedoniju, gde je pevala po raznim bircuzima i kafančugama”, zaključuje majka.

Blaževa je, inače, prepričavala događaj kad su svi muškarci tokom snimanja njenog spota doživeli seksualno uzbuđenje, zbog čega je snimanje moralo da bude  prekinuto.

Rekla je, takođe, da bi moglo da bude svašta između nje i Saše Groma, s kojim se zbližila, ali da neće zbog nekog ko je čeka napolju.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zabrinuta majka moli produkciju da izbaci Tanju: Učesnica Maldiva zavela klinca?!

Izvor: Svet, 10.Avg.2015

Beograđanka B.B. danima poziva redakciju Hepi televizije i šalje poruke organizatorima rijalitija “Hotel Maldivi”, žaleći se na pevačicu Tanju Blaževu , koja je u vezi sa njenim osamnaestogodišnjim sinom.. “Ona je zlo, tolike godine po kafanama, pa našla mog sina da zavodi”, jadala se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.