VIDEO: Ružica u stiskavcu sa Erom i njegovim unukom!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ružica u stiskavcu sa Erom i njegovim unukom!

Ružica Veljković puni baterija za finale "Maldiva" u kafani! I to sa bivšim cimerom Erom Ojdanićem i njegovim unukom Urošem.

Sudeći po video snimku iz noćnog provoda, Veljkovićeva se odlično zabavila sa Ojdanićima, a da li između nje i Ojdanića juniora ima nešto više od prijateljstva za sada nije poznato.

Podsetimo, Erin unuk privukao je pažnju javnosti kada je došao u vilu "Parova" na proslavu dedinog rođendana. Posle nekoliko čašica više, Ojdanić je poljubio Tijanu Ajfon, a potom završio sa starletom u toaletu.

A video posted by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) on Oct 14, 2016 at 4:58pm PDT
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) BEZ STARCA NEMA UDARCA: Ružica Veljković završila sa Erom Ojdanićem

Izvor: Kurir, 16.Okt.2016

...Sudeći po video snimku koji je objavila na svom Instagram profilu, Veljkovićeva se odlično provela sa pevačem, a da li između nje i Erinog sina, pokazaće vreme..Video: ruzicaveljkovic..Autor: EPK,Foto: Printscreen Instagram

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.