Toma Panters napustio rijaliti Maldivi 2015!

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Panters napustio rijaliti Maldivi 2015!

Toma Panters od marta ove godine bio je u rijalitiju Parovi do samog kraja. Odmah nakon finala, ušao je u Hotel Maldivi koji je protekle noći napustio.

U rijaltiju Parovi, Toma je odneo titulu morlanog pobednika, dok je u rijalitiju Maldivi svaki put odnosio najveći procenat glasova publike kada je bivao nominovan. Ipak, on je u dogovoru sa produkcijom protekle noći napustio luksuzni hotel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Toma je izneo da je Happy televiziji uvek na raspolaganju i da mu je drago što je bio deo celog projekta, ali da sada mora da preuzme svoj posao i da se pozabavi splavom. ''Splav je radio noću, sad će i danju, rešio sam da to sve dovedem u red,  a kasnije, pokvariće se vreme i neću moći da završim'', rekao je Toma i dodao:'' Uvek sam na raspolaganju Hepi televiziji i zbog korektnog ponašanja, uvek sam spreman da se ponovo oprobam u nekom rijalitiju. Ali, ovi poslovi bili su neodložni i zahvalan sam Hepi televiziji što je pokazala razumavanje''.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.