Staju pred matičara?!

Izvor: Mondo, 03.Feb.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staju pred matičara?!

Nakon brojnih priča o raskidu i pomirenju, pevačica i pevač su izgleda rešili da se skrase.

  Pevačica Rada Manojlović (34) i pevač Haris Berković (25) staju na "ludi kamen", tvrdi "Kurir".

Kako ovaj medij prenosi, atraktivna pevačica i njen devet godina mlađi kolega odlučili su da se venčaju, ali tajno, bez pompe i medija. Budući supružnici su rešili da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav na egzotičnoj destinaciji, ali još uvek se premišljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da li će to biti Maldivi ili Bora Bora.

"Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo, sve dečje bolesti. Njihova ljubav je nakon mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i rešili da je ozvaniče", laže izvoz blizak paru za "Kurir" i dodaje da oboje jedva čekaju da do toga dođe.

Rada u suzama zbog Harisove preljube?

"Rada je prethodnih meseci radila punom parom po celoj Evropi, a i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vreme su koristili da bi bili zajedno i sada planiraju venčanje. Verujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju da postanu muž i žena. Rada je oduvek želela da se uda u beloj venčanici i na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi sa kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima i na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gde će, da spakuju kofere, uživaju i da se vrate kao bračni par na Balkan", zaključuje izvor.

Neću da budem kao one s Instagrama... (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJNO VENČANJE Rada Manojlović se udaje za Harisa i to DALEKO OD SRBIJE

Izvor: Blic, 04.Feb.2019, 10:51

Rada Manojlović i Haris Berković po svemu sudeći uspeli su da prevaziđu nesuglasice u vezi i odlučili da svoju ljubav krunišu brakom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.