ŠOK VIDEO SA MALDIVA Devojka je ronila kad je ščepala ajkula - njen prijatelj sve snimio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 20:30

ŠOK VIDEO SA MALDIVA Devojka je ronila kad je ščepala ajkula - njen prijatelj sve snimio (VIDEO)

Snimak koji će vas ostaviti bez teksta.

brahim Šafig (37) sa Maldiva snimio je svoju prijateljicu Karmen Kanovas Servelo (30), koja radi kao medicinska sestra, kada ju je ujela ajkula dok je ronila.

Ovaj šokantni video-snimak prikazuje ajkulu kako ujeda ronioca ostavljajući joj grizli ugriz od šest inča, ali je zapanjujuće da je žilava dama skočila nazad da se kupa sa ajkulama odmah nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je očistila ranu.

Video je snimio ronilac i podvodni fotograf Ibrahim Šafig (37) sa Maldiva koji je snimio njegovu prijateljicu, medicinsku sestru Karmen Kanovas Servelo (30) koju ujeda ajkula, ostavljajući jeziv ugriz od šest inča.

Ibrahim i Kanovas su otišli ​​na ronjenje u zalivu ajkula na atolu Vaavu na Maldivima, gde su naišli na desetak ajkula koje su slobodno plivale oko njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.