Izvor: Press, 22.Jan.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASVIM DRUGAČIJA NEDA! NOVI SPOT I PESMA, PA NA MALDIVE: Pevačica rešila da obraduje fanove u novoj godini!

Neda Ukraden ne stoji! Kako je njena mnogobrojna publika širom sveta navikla da ih omiljena pop zvezda obraduje novom pesmom početkom godine, Neda svoje fanove nije razočarala.
FOTO: PROMO
Prenosimo vam delić atmosfere sa završenog snimanja spota za novu pesmu "Premalo mi je" proverenog tandema Dušana Bačića i Bojana Dragojevića koji su Nedi do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uradili mnogo hitova!
 
FOTO: PROMO
 
- Pesma je atraktivna, sa trubacima i želeli smo i spot da bude drugačiji. Za režiju spota se potrudio Vedad Jasarevic i biće to jedna nova, drugačija Neda! Atraktivni kostimi i stajling za koji se potrudio Bane Dević urađeni su u maniru najboljih holivudskih numera. A spektakularnom izgledu spota doprinele su igračice iz grupe "Evolution" i trubači iz Arilja koje vodi talentovana trubačica Danijela! Uz video efekte sve je delovalo nestvarno. Premijeru spota očekujem početkom februara a do tada odlazim na zasluženi odmor na Maldive! - rekla nam je u jednom dahu pop diva.
 
FOTO: PROMOFOTO: PROMO

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.