PO POVRATKU SA MALDIVA – NOVA PESMA! MALO MI JE, KAŽE NEDA!

Izvor: Svet, 30.Jan.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO POVRATKU SA MALDIVA – NOVA PESMA! MALO MI JE, KAŽE NEDA!

Rečenicom – “Malo mi je” Neda Ukraden pozdravila se sa Maldivima, a sve u duhu svoje nove pesme koju će premijerno predstaviti publici kroz nekoliko dana.



Predivni Maldivi pop zvezdi su poslužili da napuni baterije i odmori se od prethodnih koncerata, snimanja, putovanja. Ono što nam je upalo u oči jeste da je Neda za novi spot promenila stilski koncept.

“Odličan stajling >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i šminku, kako za mene tako i za devojke koje su u spotu uradili su Bane Dević i Srđan Petković , dok je za pesmu bio zadužen provereni dvojac – Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Spot je režirao Vedad Jašarević i očekujem je kroz nekoliko dana.”
 
svetpromo
The post PO POVRATKU SA MALDIVA – NOVA PESMA! MALO MI JE, KAŽE NEDA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO POVRATKU SA MALDIVA – NOVA PESMA! MALO MI JE, KAŽE NEDA!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2019

Rečenicom – “Malo mi je” Neda Ukraden pozdravila se sa Maldivima, a sve u duhu svoje nove pesme koju će premijerno predstaviti publici kroz nekoliko dana. Predivni Maldivi pop zvezdi su poslužili da napuni baterije i odmori se od prethodnih koncerata, snimanja, putovanja. ONo što nam je upalo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.