Oženio se Le Talek: Supruga mu je ruska misica koju je dosad vešto krio! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Le Talek: Supruga mu je ruska misica koju je dosad vešto krio! (FOTO)

Foto: Marko Todorović

Zvezdin Francuz Damjan Le Talek otputovao je nedavno na Maldive, a sada je jasno da je to zapravo bio njegov medeni mesec, pošto je sa ovog egzotičnog ostrva objavio fotografiju sa svojom tek venčanom suprugom, Kristinom Šindjasovom.

A photo posted by Le Tallec Damien (@damien.le.tallec) on Dec 21, 2016 at 9:50am PST

Odmah su stigle i čestitke sa svih strana, a jedan od onih koji je čestitao bio je Srđan Plavšić, kao i hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << reprezentativac Ivan Perišić, sa kojim je igrao u Borusiji iz Dortmunda.

Le Talek se trudi da što manje njenih fotografija objavljuje u javnosti, a ovo je druga koja je osvanula na njegovom profilu a da je s njom.

Prethodna koju su njegovi pratioci mogli da vide bila je tokom jedne od prethodnih pauza, kada je bio s njom na odmoru na francuskoj azurnoj obali.

Inače, Kristina ima zaključane profile na društvenim mrežama, pa se rekto koja fotografija može videti, iako je ukrajinska misica, koja je 2008. godine izabrana za Mis Mordovije u Rusiji.

Upravo u tom klubu je Le Talek igrao pre dolaska u Zvezdu, a očigledno da ljubav datira iz tog perioda.

Ovo su i jedine fotografije na kojima se mogu videti zajedno u javnosti:

Printskrin: Instagram.com/damien.le.tallec

A photo posted by Kseniya Shipilova (@shipilovaks) on Nov 27, 2016 at 3:15pm PST

A photo posted by @hubble.bubble.bg on Oct 17, 2016 at 5:52pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ZVEZDIN FRANCUZ OTKRIO SVOJU LJUBAV: Le Talek otputovao na Maldive da bi se oženio

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...Demijan i Kristina su otputovali na egzotičnu destinaciju čim su se Francuzu završile obaveze u Zvezdi, odnosno kada je završen jesenji deo sezone srpske Superlige..Par je svoju ljubav ozvaničio na Maldivima, a kada je Le Talek na "Instragam" postavio fotku sa venčanja, čestitke su stizale...

Nastavak na Kurir...

ČESTITAMO: Oženio se ljubimac navijača Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016, 18:10

Beskkompromisna borba i velika srčanost uz odlično čitanje igre protivnika stvorili su od Demijana Le Taleka jednog od ljubimaca navijača crveno-belih.. On je zimsku pauzu iskoristio na najbolji mogući način – stao je na “ludi kamen” sa Kristinom Šindjasovom. Svima je bilo poznato da je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.