Novi spot i nova pesma, pa na Maldive (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot i nova pesma, pa na Maldive (FOTO)

Kako je njena mnogobrojna publika širom sveta navikla da ih omiljena pop zvezda obraduje novom pesmom početkom godine, Neda svoje fanove nije razočarala.

Prenosimo vam delić atmosfere sa završenog snimanja  spota za novu pesmu "Premalo mi je" proverenog tandema Dušana Bačića i Bojana Dragojevića  koji su Nedi do sada uradili mnogo hitova!

- Pesma je atraktivna, sa trubacima i želeli smo i spot da bude drugačiji . Za režiju spota se potrudio Vedad Jasarevic >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i bice to jedna nova, drugacija Neda! Atraktivni kostimi i styling za koji se potrudio Bane Dević urađeni su u maniru najboljih holivudskih numera. A spektakularnom izgledu spota doprinele su igračice  iz grupe "Evolution" i trubači iz Arilja koje vodi talentovana  trubačica Danijela! Uz video efekte sve je delovalo nestvarno. Premijeru spota očekujem početkom februara a do tada odlazim na zasluženi odmor na Maldive! - rekla nam je u jednom dahu pop diva.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.