Nova recka?

Izvor: Mondo, 10.Jul.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova "recka"?

Pobednik Parova u šemi sa pevačicom Granda!

Nenad Marinković Gastoz "odlepio" je na zgodnu plavušu Goranu Babić, "Zvezdu Granda" koja je jedne večeri ušla kao gošća u Maldive.

Gastoz je izjavio da bi se odrekao honorara, samo da produkcija uvede Goranu kao učesnicu šoua, a ona je opet ušla na jedno veče, a zajedno su se zatvorili u sobu i ljubakali se, piše "Alo".

Gorana je po izlasku iz sobe zamolila produkciju da ne emituje njihov razgovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i rekla da su se smuvali.

"Stvarno ću ga čekati kada izađe. Veoma mi je simpatičan i divno sam se provela sa njim. Kada izađe, pričaćemo i videćemo da li ćemo ozvaničiti vezu", rekla je ona tom listu.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ROMANSA U MALDIVIMA: Zvezda Granda završila sa Gastozom u sobi!

Izvor: Kurir, 11.Jul.2015, 08:18

Gorana Babić obećala pobedniku „Parova“, koji se u nju zaljubio na prvi pogled, da će ga čekati dok ne izađe iz „Maldiva“..Zvezda „Granda“ Gorana Babić, u koju se zaljubio Nenad Marinković Gastoz, ponovo je došla u „Maldive“ i sa njim završila u spavaćoj sobi...Njih dvoje su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.