Izvor: Story, 28.Jun.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đuričko, Boda Ninković i Tijana Dapčević vode Maldive?

Produkcija televizije Happy objavila je da će voditelji za sportsko-zabavnog programa Maldivi – više od igre biti popularni glumci i ličnosti sa javne scene
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana, Boda i Đuričko vode 'Maldive'?

Izvor: Press, 29.Jun.2011, 02:37

Takmičenje „Maldivi - više od igre", koje uskoro počinje da se emituje na televiziji Hepi, najverovatnije će voditi glumci Slobodan Boda Ninković i Nikola Đuričko, dok se spekuliše da će pevačica Tijana Dapčević biti zadužena za suđenje sportskog dela „igre bez granica", saznaje Press.

Nastavak na Press...

Tijana, Boda i Đuričko vode "Maldive"?

Izvor: Svet, 29.Jun.2011

Takmičenje "Maldivi - više od igre", koje uskoro počinje da se emituje na televiziji Hepi, najverovatnije će voditi glumci Slobodan Boda Ninković i Nikola Đuričko, dok se spekuliše da će pevačica Tijana Dapčević biti zadužena za suđenje sportskog dela "igre bez granica", piše "Press".

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.