Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije se još ni završilo, a nova sezona Parova već na jesen!

Još nije došlo ni finale četvrte sezone “Parova”, a učesnici ovog rijalitija već komentarišu ko će od njih ući u petu sezonu.

Za sada, Zmaj i Vesna su sigurni da će biti učesnici Parova 5.

Ja ulazim u Parove 5″, glasno je vikao u kameru Zmaj od Šipova.

“Neću biti u “Maldivima”, to je muzički kamp. Ali, opet hoću u “Parove”. U septembru, eto mene”, Vesna Rivas se sve vreme hvalila kako je ispoštovala produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Hepi televzije i da će rado doći u petu sezonu “Parova”, na jesen.

“Vesna nema život”, rekla je Ružica Veljković.

Ona kod kuće gleda nekim komšinicama u karte i šolju, laže ih. Nema tezge, pa joj je jedino rešenje da bude u rijalitiju“, smatra bivša modlesica.

Zorica Dukić i Gastoz kažu da će vreme van rijaltiija iskoristiti za putovanja, pa su se ljubomorno obrušili na one učesnike, koji su dobili angažman na Hepi televiziji:

Samo ti Marko radi u “Maldivima”, i Dalila, i Mladen, ja odoh. Pokazao sam se i u trećoj sezoni, a i sada. Ja sam kralj rijalitija” rekao je Gastoz.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“Parovi” ponovo kreću u septembru, evo ko će biti učesnici! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2016

Iako se ni ova sezona još nije završila, već se uveliko spekuliše ko će biti učenici "Parova 5", a među njima ćemo sigurno videti neke od faca iz aktuelnog serijala...Prema očekivanju, prvi se javio Zmaj koji je rekao da neće ulaziti u "Maldive" jer to je sada muzičko takmičenje, ali da je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.