Maldivi: Anamarija pokazivala svima međunožje na žurki! VIDEO 18 +

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi: Anamarija pokazivala svima međunožje na žurki! VIDEO 18 +

Otkako je ušla u rijaliti Maldivi, Anamarija Džambazov ne prestaje da intrigira, pa je tako na žurki organizovanoj za učesnike, ležala na stolu i pokazivala međunožje!

Bivša učesnica Parova, Anamarija Džambazov zamenila je luksuznu vilu za muzički kamp Maldivi, u koji je ušla iako ne zna da peva. Međutim, čini se da ima drugih kvaliteta koje želi da predstavi, pa je tako na nedavno održanoj žurki legla na sto i podizala noge u vis, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svi su mogli da vide i više nego što su želeli. Dalila ju je na kraju upozorila da joj se vide intimni delovi tela, pa je ona ustala i nastavila normalno da igra. Šta ćemo još videti od nje, vreme će pokazati.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.