Jel to Kaličanin zaprosio devojku? Ana Jezdimirović se pohvalila prstenom (foto)

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jel to Kaličanin zaprosio devojku? Ana Jezdimirović se pohvalila prstenom (foto)

Glumac i baletan Dušan Kaličanin, nakon što je stekao popularnost boraveći u rijalitiju „Maldivi“ dane u spoljnom svetu provodi sa Anom Jezdimirović, koja je takođe do skoro bila učesnica ovog rijalitija.
Dušan i Ana su upravo u ovom rijalitiju započeli romansu a čini se da sve dobija ozbiljniju notu.
Da je do ušiju zaljubljen u ovu mladu damu pokazuje i njegov divan gest. On je devojci kupio prsten koji isuviše podseća na verenički, kojim se ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pohvalila na svom Facebook profilu
E pa morala sam! Hvala, ljubavi“, napisala je Ana uz ovu sliku na Fejsbuku, a nama ostaje da nagađamo da li je ovaj prsten verenički ili čist poklon kao znak pažnje.

Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jel to Kaličanin zaprosio devojku? Ana Jezdimirović se pohvalila prstenom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 08.Avg.2015

Glumac i baletan Dušan Kaličanin, nakon što je stekao popularnost boraveći u rijalitiju „Maldivi“ dane u spoljnom svetu provodi sa Anom Jezdimirović, koja je takođe do skoro bila učesnica ovog rijalitija...Dušan i Ana su upravo u ovom rijalitiju započeli romansu a čini se da sve dobija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.