Igor Iks u i dalje u problemu: Miljana mi ne da mira, prijaviću je policiji!

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Iks u i dalje u problemu: Miljana mi ne da mira, prijaviću je policiji!

Nakon što je napustila Maldive, Miljana je odlučila da proganja Igora X u koga se navodno zaljubila. Na sve načine pokušava da dođe do njega, te je pevač uplašen za svoju bezbednost i odličan je u nameri da je prijavi policiji:
“Ona laže, niti sam joj slao poruke, niti sam joj naručivao pesme. Miljana me često uznemirava, zove, blokiram je, ali ona ponovo nađe način! Ukoliko nastavi ovako moraću da je prijavim. Mira mi ne da devojka! Izjavljuje mi ljubav i slične stvari koje mene ne interesuju”, kaže Igor .
A šta je Miljana izjavljivala možete pročitati OVDE
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Iks u i dalje u problemu: Miljana mi ne da mira, prijaviću je policiji!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Nakon što je napustila Maldive, Miljana je odlučila da proganja Igora X u koga se navodno zaljubila. Na sve načine pokušava da dođe do njega, te je pevač uplašen za svoju bezbednost i odličan je u nameri da je prijavi policiji:..“Ona laže, niti sam joj slao poruke, niti sam joj naručivao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.