ISPLIVAO intimni SNIMAK DARE BUBAMARE I NJENOG 21 GODINU MLAĐEG DEČKA! Sve pršti od ljubavi i STRASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 09:43

ISPLIVAO intimni SNIMAK DARE BUBAMARE I NJENOG 21 GODINU MLAĐEG DEČKA! Sve pršti od ljubavi i STRASTI

Ipak su zajedno.

Do nedavno se šuškalo da je pevačica Dara Bubamara raskinula sa svojim 21 godinu mlađim dečkom, nakon što su se vratili sa Maldiva. Međutim, ona je sada pružila dokaz da te sumnje nisu istinite.

Dara je iznenadila svoje pratioce kada je zabeležila zajednički trenutak kada su se ona i nje dragi vozili u skupocenom automobilu. Ona je tagovala izvesnog Tonija, dok je koristila efekte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima su srca ulepšavala njenu objavu, te slala poljupce i pokazivala koliko je zadovoljna i zaljubljena.

Podsetimo, Dara i Toni su proveli nezaboravno leto na Maldivima, a onda su počele da kruže glasine da su raskinuli. Interesantno je da je Toni ujedno i bivši dečko voditeljke Dušice Jakovljević. Njih dvoje su se zabavljali početkom ove godine.

🌴🌝🥰

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 26, 2020 at 1:17am PDT

BONUS VIDEO: UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.