Maja Nikolić: Moje guštere ljubim i maltretiram, oni su navikli na mene

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić: Moje guštere ljubim i maltretiram, oni su navikli na mene

Maja Nikolić ispunila je želju svom sinu Lazaru da dobije kućne ljubimce ali mu nije kupila ni kucu,macu, papagaja već guštere.
Oni su svoje ljubimce poveli na snimanje jedne emisije, a kako se zovu i na koji način ih odgajaju pevačica je objasnila u emisiji “Grand njuz”.
“Filimon i Lili, tako se zovu gušteri. Tražili smo srpska imena, Lili nije baš srpski ali može da bude od Ljiljana”, rekla je Maja i dodala, “Ja ih maltretiram, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su navikli na mene”.
Gušteri imaju ograničenu slobodu kretanja, zbog mačke ali im je porodica Nikolić obezbedila prostran terarijum u kom imaju dovoljno mesta za igru. Iako nisu baš druželjubivi, pevačica svo slobodno vreme posvećuje njima.
“Stalno se ljubim sa njima, oni se ljute jer ne vole da ih ljubiš. Nisu zahtevni ljubimci, jedu i piju jednom nedeljno a pare se jednom u dve godine”, rekla je, na kraju razgovora, Maja.

Autor: EPS
Foto: Printscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maja Nikolić šokirala izborom kućnog ljubimca

Izvor: Poznati.info, 30.Jan.2015, 03:18

Maja Nikolić ispunila je želju svom sinu Lazaru da pored mace dobije još jednog kućnog ljubimca. “Filimon i Lili, tako se zovu gušteri. Tražili smo srpska imena, Lili nije baš srpski ali može da bude od Ljiljana“, rekla je Maja i dodala, “Ja ih maltretiram, oni su navikli na mene. Stalno...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.