SpiderOak 4.8.3

Izvor: ITsvet.com, 16.Dec.2012, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SpiderOak 4.8.3

SpiderOak kombinuje onlajn backup, sigurnu sinhronizaciju fajlova kao i jednostavnu razmenu u okviru cloud baziranog servisa. Desktop klijenti su dostupni za Windows, Mac OS X i višestruke Linux distribucije. Nekoliko gigabajta slobodnog prostora je dostupno odmah po registrovanju, a moguć je i upgrade na 100+GB za pretplatnike koji plaćaju ovu uslugu. Verzija SpiderOak 4.8.3 sa sobom donosi zakrpu za slabu tačku koja je onemogućavala klijent da otvori Web pretraživač u okviru određenih Linux podešavanja kao i zakrpe za slabe tačke koje su dovodile do prikazivanja upozorenja prilikom instaliranja korišćenje Ubuntu Software centra.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dropbox 1.6.4

Izvor: ITsvet.com, 16.Dec.2012

Dropbox je najlakši način da uskladištite, sinhronizujete i razmenjujete fajlove online. Softver nudi 2GB online skladištenog prostora besplatno, dok korisnici koji se odluče za pretplatu mogu da na raspolaganju imaju 100GB skladištenog prostora. Softver nudi sinhronizaciju bilo koje veličine...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.