Java Runtime Environment 1.7.0.21

Izvor: ITsvet.com, 20.Apr.2013, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Java Runtime Environment 1.7.0.21

Java softver korisnicima omogućava pokretanje aplikacija koje se nazivaju „applet-i“ i koje su pisane u Java programskom jeziku. Ono što je karakteristično za njih jeste činjenica da obezbeđuju bogatije korisničko iskustvo nego jednostavna interakcija sa statičkim HTML stranama. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku Java Runtime Environment 1.7.0.21 i u pitanju je 32-bitna verzija koja sa sobom donosi izmene u okviru Java Control Panel Security Settings, izmene u okviru Security Dialogs, izmene u okviru RMI, Server JRE, JDK za Linux na ARM, izmene u okviru Runtime.exec i veliki broj drugih unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Defraggler 2.14.705

Izvor: ITsvet.com, 21.Apr.2013, 06:37

Većina alata za defragmentaciju omogućava defragmentaciju čitavog drajva, dok Defraggler omogućava korisnicima da odrede više foldera, fajlova ili čitav drajv za defragmentaciju. Defraggler 2.14.705 je najnovije izdanje ovog softvera koje sa sobom donosi čitav niz izmena među kojima je dodati...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.