Gugl ert premašio granicu od milijardu preuzimanja

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gugl ert" premašio granicu od milijardu preuzimanja

"Guglova" usluga za geolokalizaciju "Gugl ert" je premašila granicu od milijardu preuzimanja, imajući u vidu sve platforme, objavili su danas francuski elektronski mediji.

Lansirana juna 2005, ta besplatna usluga koja je čvrsto povezana sa kartografskim ekosistemom "Mape" pre svega sadrži funkcije trodimenzionalne (3D) vizualizacije Zemlje.

Sada je, međutim ta usluga preneta s Interneta na softverske platforme poput "Vindouz", "Mek OS" i "Linuks", kao i na mobilne operativne sisteme.

Povezane vesti: Google rešava sudoku umesto vas

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Google earth”- više od od milijardu preuzimanja

Izvor: Capital.ba, 07.Okt.2011, 09:23

VAŠINGTON, Usluga pretraživača 'Google' za geolokalizaciju 'Google earth' je premašila granicu od milijardu preuzimanja, imajući u vidu sve platforme, objavili su juče francuski elektronski mediji. Lansirana juna 2005, ta besplatna usluga koja je čvrsto povezana sa kartografskim ekosistemom 'Maps'...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.