Google unapređuje Chrome

Izvor: ITsvet.com, 30.Jul.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google unapređuje Chrome

Google je objavio novu razvojnu verziju Chrome sa željom da ponovo omogući multitouch mogućnosti koje su izmenjene u okviru Lion-a, nove verzije Mac OS X koju je Apple objavio u toku protekle nedelje. U toku jučerašnjeg dana Google je objavio Chrome 14.0.835.0 za Mac, kao i 14.0.835.0 za Linux i 14.0.835.2 za Windows, koji vrši izmenu u navigaciji napred-nazad upotrebom dva prsta na Apple računarima. Korisnici koji su primenili ovu zakrpu navode da je ona funkcionalna na MacBook Pro ali da će proći još nekoliko nedelje pre nego što Chrome 14 stigne kao stabilna verzija namenjena mainstream korisnicima.
Pogledaj vesti o: Linux

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OS X Lion otkriva lozinke

Izvor: ITsvet.com, 31.Jul.2011, 12:20

Korisnicima Mac OS X Lion najbolje bi bilo da onemoguće opciju automatskog logovanja u okviru ovog operativnog sistema, upozorava firma Passware. Prema objavljenim informacijama najnovija verzija Mac OS X ima slabu tačku koja otkriva lozinke koje se koriste pri logovanju kada je Mac zaključan ili...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.