Google Play Music za računare (Win, Mac, Linux)

Izvor: SaznajNovo.com, 26.Mar.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Play Music za računare (Win, Mac, Linux)

Ljubitelji Google Play muzike dobro ste pročitali, vaš omiljeni muzički plejer možete instalirati i na svom računaru. Ne, nije preko Android emulatora i slično, već se radi o nativnoj aplikaciji za Windows, Linux i Mac!
Ako ste u potrazi za zvaničnom Google Play Music aplikacijom za vaš računar, nemate sreće jer je Google još uvek nije kreirao. Ipak, makar su ponudili veb verziju – daj šta daš.
Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << se neko dosetio i kreirao nativnu aplikaciju od te veb verzije: uzeo HTML5 plejer i prepakovao. Jeste da je HTML5 ali ova aplikacija nudi više od samo okvira za veb stranicu (WebView). Aplikacija nudi i dosta dobru integraciju sa samim sistemom.
Slika: technastic Pa tako, recimo, možete menjati boje u skladu sa Windows 10 bojama, videti na zaključanom ekranu naziv pesme, videti naziv pesme i u okviru koji se pojavi kada menjate jačinu zvuka, itd. Tako da je aplikacija skroz integrisana sa Windows 10 System Media servisom.
Ima čak i tamnu temu ukoliko niste ljubitelj bele boje noći, a takođe i mini-player koji inače nudi i Google u svojoj veb verziji ovog plejera.

Da ova aplikacija bude još bolja, developer je kreirao i Android aplikaciju za kontrolisanje muzike – Remote App – koja je takođe potpuno besplatna.
Autor ne uzima nikakav procenat zarade, sve je ponudio potpuno besplatno, a aplikaciju možete naći i na GitHub-u, preuzeti izvorni kôd i napraviti svoju verziju.
Linkovi: Google Play Music za Windows, Linux i Mac GitHub Android remote app Detaljnije - Google Play Music za računare (Win, Mac, Linux)

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.